BYENS KøKKEN

Recentreview


3,5 stjerner ud af 372 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Byens Køkken. Vil du vide mere? Få mere at vide

15 maj 2024 at 6:58 Dårlig mad Og leveringstiden var det dobbelte af hvad de lovede . Aldrig igen
5 maj 2024 at 17:58 Smagte super lækkert. Tog dog lidt langt tid om at komme.
4 maj 2024 at 7:29 God service god mad
2 maj 2024 at 17:44 Pizza og durum var super lækker - alt var som håbet
29 apr 2024 at 17:24 Så godt
23 mar 2024 at 15:32 God mad og levering
23 jan 2024 at 20:08 Super service og hurtig levering. Maden var dejlig varm da den kom… Men det smagte bare ikke godt. Tror ikke det var dårligt, pizzaerne smagte bare mærkeligt. Spiste et par stykker og smed resten ud :-(
6 jan 2024 at 7:46 Jeg er fuldtilfreds dejlig mad hurtig levering
18 dec 2023 at 4:34 Good food
9 dec 2023 at 20:13 Burgerne var lidt kedelig, pomfritterne ok og kinarullerne var skuffende, ganske almindelige forårsruller man kan købe i et supermarked. Levering var udskudt af restauranten men kureren kom alligevel 30 minutter før
25 nov 2023 at 18:03 Der er muligvis pizzeriaer ligeså gode som Byens Køkken, men jeg har ikke fundet nogle. Kæmpe 5 stjerner fra mig
12 nov 2023 at 16:55 Da jeg fik maden var den stadig varm det det eneste positive.Flødekartoflerne var uspiselig. kartoflerne flød i olie og kartoflerne var ikke færdige.Mit hvidløgsbrød var stadig dej og uspiselig min kyllingeburger var Brandt på og tørt